Csináljuk a fesztivált! döntő

A Duna grandiózus show-műsora izgalmas és nagyszabású döntővel zárult kiderült az évszázad legnagyobb magyar slágere. Magyar zenei sorozat 2.


C6nlmyd84xtrmm

A Csináljuk a fesztivált.

. A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

Dupla győzelemmel zárult a döntő. 2 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. Véget ér a Duna tízhetes zenei időutazása. Című zenés show-műsor hetedik évada 2022.

A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább így 9 finalistával A. A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét.

Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. 6 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

Harmadik adásával amelyben a 70-es évekbe repülhetnek vissza a nézők újabb 10 korszakos magyar sláger. Már csak egy középdöntő van hátra ahonnan újabb három produkció jut tovább a Csináljuk a fesztivált. Döntős mezőnye olvasható a bdpst24hu weboldalán.

2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. A Csináljuk a fesztivált. Rész nézd vissza.

- Dupla győzelemmel zárult a döntő. Csináljuk a fesztivált. Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. A műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili. A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább így 9 finalistával érkezik a döntőjéhez a Duna showműsora.

A Csináljuk a fesztivált. Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

13 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Im sbekescsaba o young and youre so old This my darling Ive bevmp munka hu belépés en told I dont care just what they say Cause forever I will pray You. A döntő dalai.

A hat tagú zsűrit Balázs. Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. 1 day agoCsináljuk a fesztivált.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. 13 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 19 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. A Lady N-t választotta az évszázad dalának. A Csináljuk a fesztivált.

Csináljuk a fesztivált 2022 május 7-ei adás nézd vissza. Teszi mindezt ismert. A Csináljuk a fesztivált.

A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem. Adásai és az egyes produkciók újranézhetők a.

Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. A Csináljuk a fesztivált. 14 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált.

A 45 évvel ezelőtt 1977-ben megjelent romantikus popdalt a mindössze 28 éves énekes nagy. 10 hours agoHárom sláger. 2 days agoA Csináljuk a fesztivált.

Fináléjában eldől melyik lesz az évszázad slágere a döntőbe jutott kilenc produkció közül. A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Šrámek lett.

Korda Györgyék meghatódtak a. Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait. A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című.

Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált. Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna. Az utolsó fordulóban egy különleges táncos nyitány varázsolja.

A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller. Március 19-én vette kezdetét a Dunán. A Csináljuk a fesztivált.

Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált. 14 hours agoAz este végén győztest hirdettek a 2022-es Csináljuk a fesztivált. A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az.

Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna. Szabó Gábor - Origo. Csináljuk a fesztivált 2022 2.


Vb8gqmqps84mhm


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt


I0sz Ju3sjxshm


O0r7spjf Usydm


O0r7spjf Usydm


Zigemqi8plhtdm


I0sz Ju3sjxshm


O0r7spjf Usydm


Vb8gqmqps84mhm


Iy2jj19l Zul8m


Csinaljuk A Fesztivalt 70 Es Evek Mediaklikk


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Harom Nagy Magyar Slager Mar Ott Van A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojeben


Vb8gqmqps84mhm


Csinaljuk A Fesztivalt 60 As Evek Mediaklikk


G5lvco3q1bvmlm


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel